Intro

Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) susține revenirea la monarhia constituțională

Despre ANRM

Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei reprezintă principala asociație a monarhiștilor care doresc restaurarea formei de guvernământ Monarhie Constituțională în România, urmând linia de succesiune care a fost decisă de Majestatea Sa Regele Mihai I.
Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) a luat naștere în anul 2012 la inițiativa de a uni toate forțele monarhiste din societatea românească. Cu o sută de membri fondatori, în anul 2013 a fost înscrisă în Registrul Național al Fundațiilor și Asociațiilor.
ANRM a desfășurat permanent o campanie de informare a românilor despre rolul istoric al Casei Regale a României, precum și în vederea înțelegerii necesității repunerii Coroanei Române în fruntea Națiunii, de către reprezentanții societății și factorii decidenți.
Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei cheamă alături toți românii patrioți care își doresc o țară prosperă, respectată în Europa.
Trăiască Regina!

Deveniți membru ANRM

Dacă doriți să deveniți membru ANRM, vă invităm să ne lăsați datele dumneavoastră de contact pe pagina Facebook pentru a intra în legătură cu cea mai apropiată filială ANRM.